ARDEŞEN BELEDİYESİNİN PARKOMAT ZAMMINA YURTTAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ - Nabız Gazetesi - Rize Haberleri, Artvin Haberleri,Karadeniz Haberleri,Kadın,Çevre,Bölge Haberleri,insan hakları,cinsellik,dünya,siyaset,emek

SON DAKİKA

Nabız Gazetesi – Rize Haberleri, Artvin Haberleri,Karadeniz Haberleri,Kadın,Çevre,Bölge Haberleri,insan hakları,cinsellik,dünya,siyaset,emek

ARDEŞEN BELEDİYESİNİN PARKOMAT ZAMMINA YURTTAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Bu haber 05 Ocak 2021 - 8:38 'de eklendi ve kez görüntülendi.
ARDEŞEN BELEDİYESİNİN PARKOMAT ZAMMINA YURTTAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Gençağa KARAFAZLI -Kuzeytvnet –

Çalıştırdığı işçilerin haklarını gasp ettiği şeklinde sıkça gündeme gelen Ardeşen belediyesi bazı mahallelerin alt yapı çalışmalarını tamamlamazken Parkomata zam  yapması yurttaşların tepkisine neden oldu.
Bir çok vatandaş “bunlar Değnekçiyi geçtiler, Zamları geri alın”  diye tepki gösterirken Yeniden Refah Partisi Ardeşen ilçe başkanı Orhan Çağatay , özel sosyal medya sayfası Facebook dan yapılan zamları “el insaf” diyerek eleştirdi.

“YILLARDIR TOZ YUTUYORUZ KORONADAN ÖLMESEK TOZ DAN ÖLECEĞİZ”

Ardeşen ilçe başkanı Orhan Çağatay Ardeşen belediyesinin parkomat zammı ile ilgili tepkisini şu şekilde dile getirdi;
“El insaf pandemi döneminde elini kıpırdatmayan belediye Parkomata  ne güzel zam yapıyor bu nasıl bir zihniyet millet geçim sıkıntısı içinde belediye rant peşinde.
fırtına mahallesinde bir yıldır toz yutuyoruz korona dan ölmesek toz dan öleceğiz bu kadar duyarsızlıkta olmaz şu Parkomat ücretleri hangi ölçülere göre yapılıyor maliyetimi artı asli görevi temizlik olan belediye şirket gibi çalışıyor bakalım nereye kadar.”
Mahalle ve  caddeler
bakımsız..

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA