SİVAS’TA AKP’Lİ YÖNETCİ MİLLETİ ERDOĞAN’IN ‘UMMET’ İ DİYE PAYLAŞIMDA BULUNDU - Nabız Gazetesi - Rize Haberleri, Artvin Haberleri,Karadeniz Haberleri,Kadın,Çevre,Bölge Haberleri,insan hakları,cinsellik,dünya,siyaset,emek

SON DAKİKA

Nabız Gazetesi – Rize Haberleri, Artvin Haberleri,Karadeniz Haberleri,Kadın,Çevre,Bölge Haberleri,insan hakları,cinsellik,dünya,siyaset,emek

SİVAS’TA AKP’Lİ YÖNETCİ MİLLETİ ERDOĞAN’IN ‘UMMET’ İ DİYE PAYLAŞIMDA BULUNDU

Bu haber 11 Ocak 2021 - 18:28 'de eklendi ve kez görüntülendi.
SİVAS’TA AKP’Lİ YÖNETCİ MİLLETİ ERDOĞAN’IN ‘UMMET’ İ DİYE PAYLAŞIMDA BULUNDU

SİVAS’TA AKP’Lİ YÖNETCİ MİLLETİ ERDOĞAN’IN ‘UMMET’ İ DİYE PAYLAŞIMDA BULUNDU
PAYLAŞIMDA ERDOĞAN FOTOĞRAFININ BAŞINDA İSE ARAPÇA ‘Allah Celle Celaluhu’YAZISI KOYMASI DİKKAT ÇEKTİ

Gençağa KARAFAZLI -ÖZEL HABER SİVAS

AKP yöneticisi Salim Olgaç ve Sivas Milletvekili Semiha Ekinci ne yapmaya çalışıyor?

AKP Sivas Merkez İlçe başkan yardımcısı Ekonomi işlerinden sorumlu başkanı ve il delegesi olan Salim Olgaç CHP lideri Kemal Kılıçdaroğolu’ nu eleştirmek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yaranmak için milleti Erdoğan’ın ‘Ümmet’ ilan etti. Olgaç partisinin Sivas AKP Milletvekili Semiha Ekinci’yi de etiketledi. Ekinci paylaşımı beğendi.

Yaranacağım diye liderlerine çeşitli vasıflar yüklemeye çalışan politikacılar ve bazı bürokratların bu yöndeki yaranma çabaları bitmiyor.
Bunlardan biri bu kez Sivas AKP merkez ilçe başkan yardımcısı Salim Olgaç öyle bir paylaşım yaptı ki , bu paylaşım adeta Müslüman insanları kızdıracak nitelikte.

Sosyal paylaşım sitesinde paylaşım yaparak Sivas Milletvekili Semiha Ekinci’yi de etiketleyen Salim Olgaç “Ümmet ve Millet için çalışan liderimiz” diyerek adeta Recep Tayyip Erdoğan’a ayrı bir özellik yüklemeye çalıştı.


Olgaç Erdoğan’ yaranmak için paylaşımda bulunduğu fotoğrafın birinde Recep Tayyip Erdoğan ‘ın başının üzerinde Arapça ” Allah Celle Celaluhu ” Yazması dikkatlerden kaçmadı.

AKP Sivas merkez ilçe başkan yardımcısı Salim Olgaç paylaşımına Sivas Milletvekili Semiha Ekinci’yi de etiketleyerek yeniden paylaştıktan sonra Milletvekili Ekinci paylaşımı beğendi.

Peki ne oluyor bu yöneticilere? İnsanları “Ümmet” gibi görmelerinin altındaki gerçek nedir?

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
betnis giriş
betnis
yakabet giriş