betnis giriş
betnis
betnis
yakabet giriş
nisbar giriş
nisbar

Polis, Kürtçe şarkı söyleyen Dodanın mikrofonunu aldı iddiası

 Batman’da polis, “O Ses Türkiye” yarışmasında birinci olan Dodan’ın dün akşam bir kafede katıldığı gecede, mekanı basarak “Kürtçe şarkı söylemenin yasak olduğunu” söylediği iddia edildi. İddiaya göre Dodan’ın sahnede “Ey dilberê”..

Polis, Kürtçe şarkı söyleyen Dodanın mikrofonunu aldı iddiası
Son Güncelleme: Whatsapp

 Batman’da polis, “O Ses Türkiye” yarışmasında birinci olan Dodan’ın dün akşam bir kafede katıldığı gecede, mekanı basarak “Kürtçe şarkı söylemenin yasak olduğunu” söylediği iddia edildi.

İddiaya göre Dodan’ın sahnede “Ey dilberê” parçasını söylerken elinden mikrofonu alan polis, “O Ses Türkiye yarışmasında yasak olduğu gibi Batman’da da yasak Kürtçe söylemek” dedi.

Sosyal medyada yayılan videoda polise tepki gösteren Dodan’ın, “Siz bir vatandaşsınız, ben de bir vatandaşım. Sizin yasal haklarınız olduğu kadar benim de yasal haklarım var. Doğru mu? Siz burada görev alabiliyor olabilirsiniz, ben de İstanbul’dan buraya konser için geldim. Sizin benim elimden mikrofonu çekmeye hakkınız yok. Ben 42 yaşında bir adamım. Senden daha büyük bir adam olarak söylüyorum. Sen benden çok gençsin” dediği görülüyor.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.