7:07 pm - ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPRATİFİ ÜYELERİNE DUYURU
7:50 am - EMEP: “İNSAN HAKLARI EYLEM PLANI” HAK İHLALLERİNİN MAKYAJIDIR
7:38 am - GİRESUN EĞİTİM SEN “EĞİTİM SARAYDAN ALINAN KARARLARLA PLANLANAMAZ”
6:36 pm - Bekaroğlu sert çıktı “Cumhurbaşkanı Kararıyla Çay’a ve ÇAYKUR’a Darbe”
6:20 pm - PALİÇ VE SARIOĞLU’NDAN AZARBEYCAN ÇAYI TEPKİSİ
4:45 pm - Rize’de Çiftlik köyü ve Ambarlık Karantinaya Alındı
9:40 pm - Samsun Eğitim Sen’den yol tepkisi “YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLAMADAN BU SORUNU ÇÖZÜN”
9:31 pm - RİZE NABIZ GÜNDEME GETİRDİ O İŞ YERİNE CEZA UYGULAMASI GERÇEKLEŞTİ
9:18 pm - “RİZE’DE AKP KONGRELERİ VE AÇILIŞLARI BİTTİ YASAKLAR BAŞLADI”
Akit TV’deki Derin Gerçekler programında konuşan Abdurrahman Dilipak, McKinsey şirketine danışmanlık görevi verilmesine çok sert tavır koydu. Dilipak, “Vazgeçmezlerse AK Parti’ye de Erdoğan’a da yazık olacak” dedi.
Dilipak programda şu ifadeleri kullandı;
”Ya ben kendimi inkar edeceğim ve AK Partililere şirin gözükeceğim, ya da susmayacağım. Bu iktidara hep destek oldum ama yanlışa karşı çıkarım. McKinsey’in FETÖ’den farkı yoktur. ENRON’a danışmanlık yapan bir kirli şirketi Türkiye’ye sokamazsınız. Bunu yapamazsınız. Sokarsanız cehennemin dibine kadar yolunuz var. Geçmişte Irak tezkeresine karşı çıkmıştım. Doğru bildiğimi yaparım ve yapmaya devam edeceğim. Bunlar ne savunma sanayinizi bırakırlar ne tarımınızı. IMF gelse bunlardan daha kötü olmaz. Bunlar sahtekar, bunlar dolandırıcı. Bunlar Rorschild’lerin truva atı.
Büyük bir komplo ile karşı karşıyayız. Ben McKinsey’e karşı çıkarken Tayyip Erdoğan’ı savunuyorum. Bu böyle devam edemez. Yanlış atamalar var. Bu atamalar da komplonun bir parçası. Türkiye’yi Birleşik Arap Emirlikleri’ne ve Suudi Arabistan’a benzetecekler. Erdoğan’ın da buna izin vermeyeceğine inanıyorum. Bu kafayla giderlerse teğet meğet gitmeyecek. Türk ekonomisi batacak. Eğer önlem alınmazsa Türkiye’ye de Tayyip Erdoğan’a da yazık olacak.”
İşte o sözler: