8:46 pm - Fındıklı’da ‘Halkın Bakkalı’ kuruluyor, aracı ortadan kalkıyor
4:58 pm - Bekaroğlu: Adalet yoksa Devlet yoktur , Devlete hesap sorulur
3:59 pm - Rize valisine göre vaka sayılarındaki artışın nedeni ‘yöreye özgü hareketlilik’
3:48 pm - Altan Tan’dan ‘Kandil fotoğrafı’ açıklaması: Arşivde kalacağı söylenmişti
3:26 pm - “ESNAFI ÇİFTÇİYİ, EMEKÇİYİ BORÇ BATAĞINA SOKANLAR, HANGİ VERGİ HAFTASINDAN BAHSEDECEKLER”
3:58 pm - HOPA’Lİ DEVRİMCİLERE MASKE CEZASI
3:14 pm - KOMŞU GÜRCİSTAN DEVLETİ KISITLAMALARI HAFİFLETME KARARI ALDI
12:22 pm - İYİDERE PAKETLEME FABRİKASINDA “AMİRE MÜDÜRE VAR İŞÇİYE YOK”
11:30 am - KESK’Lİ KADINLAR “KADIN DÜŞMANI KADINLARINDA KARŞISINDAYIZ”
TSK ve ÖSO’nun Afrin kuşatması sürerken, bugün kent merkezine yakın yerlerde çatışmaların ve bombardımanın yoğunlaştığı haberleri geliyor.
Doğan Haber Ajansı, Özgür Suriye Ordusu’nun (ÖSO) kentin güneydoğusundan Afrin’e girdiği ve kentin bu bölümünde kontrolü sağladığı bildirildi. ANHA da kente yönelik hava operasyonlarının yoğunlaştığını, özellikle Mahmudiye Mahallesi’nde şiddetli çatışmaların yaşandığını duyurdu.
Benzer bir haberi de, muhaliflere yakın İngiltere merkezli Suriye İnsan Hakları İçin Gözlemevi duyurdu ve kent merkezinde çatışmaların sürdüğünü aktardı. Reuters haber ajansına konuşan bir ÖSO yetkilisi de, YPG güçlerinin kentin bir bölümünden çektiğini, çatışmaların kentin kuzey, doğu ve batısında yoğunlaştığını belirtti.
Yerel kaynaklar da kent merkezine yakın bölgelerde çatışmaların yoğunlaştığını, kent merkezine yönelik ağırlaşan bombardımandan da sivillerin etkilendiğini aktardı.
ERDOĞAN: AFRİN’DE KONTROL SAĞLANDI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da 18 Mart Stadyumu ve Şehitler Abidesi’nde düzenlenen 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103. yılı törenlerinde yaptığı konuşmada, Afrin şehir merkezinin 08.30 itibarıyla tamamen kontrol altına alındığını söyledi. Erdoğan, “Afrin şehir merkezinde artık Türk bayrağı dalgalanıyor, Özgür Suriye Ordusu’nun bayrağı dalgalanıyor” dedi.