6:47 pm - HEYECAN SONA ERDİ
6:32 pm - Devrimci olmak yürek ister. Devrimci Haydar Avcı vefat etti.
6:31 pm - Fındıkta sömürüye son!
6:29 pm - İHD 2021’de 323 kadın katledildi
6:28 pm - İşte ‘basın özgürlüğü’56 gazeteci gözaltına alındı, 23 gazeteci tutuklandı
2:23 pm - Savcı uyuşturucularla iş birliği yapınca tutuklandı
2:22 pm - Kayyum CHP Diyarbakır İl Başkanlığı’na polis eşliğinde girdi
2:18 pm - Irak Dışişleri : Bombardıman sırasında PKK’liler orada değildi
10:26 am - İddia: Erdoğan’ın Kayseri Mitingine Şeker Fabrikası İşçilerine Katılım Zorunlu Tutuldu
Mafya-sermaye-siyaset ilişkisinin detaylarını ortaya çıkaran iddialarıyla gündeme oturan suç örgütü lideri Sedat Peker, cezaevindeyken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla Ceza Tevkifevleri Genel Müdürü ile koğuşunda görüşme yaptığını söyledi.
Sedat Peker, twitter hesabından yeni paylaşımlarda bulundu. Peker, cezaevindeyken AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ceza Tevkifevleri Genel Müdürü’nü yanına yolladığını söyleyerek, koğuşunda görüştüklerini belirtti.
Peker’in paylaşımları şöyle:
“Ak Partili troller CHP milletvekili Özgür Özer ve Veli Ağbaba’nın beni cezaevinde ziyaret etmesini gündem yapıp kafa karıştırmaya çalışıyorlar. Şahsımı MHP milletvekilleri de ziyaret etti.
Bu da bir şey mi? Silivri Cezaevinde yatarken ceza tevkifevleri genel müdürü beni koğuşumda ziyaret etti. Baş başa görüştük. Bu cumhuriyet tarihinde hiç olmamıştır. Ceza tevkifevleri genel müdürünü de TAYYİP AĞABEY yanıma yollamıştı. Bence bu daha iyi gündem olacak bir şey.
Kamera kayıtları yerindedir. Bakılıp görülebilir. Sayın ceza tevkifevleri genel müdürüyle (çok önemli bir adam) koğuşumda baş başa görüşme yaparken cezaevi savcıları, müdürleri dışarıda bekliyorlardı. Ne kadar enteresan değil mi?”