Rize ye 3 yeni valisi atandı - Nabız Gazetesi - Rize Haberleri, Artvin Haberleri,Karadeniz Haberleri,Kadın,Çevre,Bölge Haberleri,insan hakları,cinsellik,dünya,siyaset,emek

SON DAKİKA

Nabız Gazetesi – Rize Haberleri, Artvin Haberleri,Karadeniz Haberleri,Kadın,Çevre,Bölge Haberleri,insan hakları,cinsellik,dünya,siyaset,emek

Rize ye 3 yeni valisi atandı

Bu haber 24 Ağustos 2023 - 12:14 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Rize ye 3 yeni valisi atandı

Cumhurbaşkanlığı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Rize’nin 3 Vali Yardımcısı ve 2 Kaymakamın görev yerleri değişti.

Haber: Çiğdem HACIFAZLIOĞLU –

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı.  Kararnameyle 491 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.

Rize 2023 Yılı III. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Jandarma Genel Komutanlığı’nda da 72 general ve albay yeni görev yerlerine atandı. Rize’nin de 3 Vali Yardımcısının görev yerleri değişti. Gülhani Ozan Sarı Teftiş Kurulu Başkanlığı Mülkiye müfettişliği’ne, Ömer Faruk Duman Kahramanmaraş Göksun Kaymakamlığına, Sedat Sezik Gaziantep Vali yardımcılığına atandı.  

Rize Vali Yardımcılığına ise Erzurum Yakutiye Kaymakamı Murat Özrürk, Gümüşhane Köse Kaymakamı Hatice Cemre İncesu, Kırşehir Akçakent Kaymakamı Hüseyin Aydın ise Rize’ nin yeni Vali Yardımcıları olarak atandı. Öte yandan bazı ilçelerin Kaymakamları’ da değişti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
betnis giriş
betnis
yakabet giriş