betnis giriş
betnis
betnis
yakabet giriş
nisbar giriş
nisbar

Rize ye 3 yeni valisi atandı

Cumhurbaşkanlığı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Rize’nin 3 Vali Yardımcısı ve 2 Kaymakamın görev yerleri değişti. Haber: Çiğdem HACIFAZLIOĞLU – Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de..

Rize ye 3 yeni valisi atandı
Son Güncelleme: Whatsapp

Cumhurbaşkanlığı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Rize’nin 3 Vali Yardımcısı ve 2 Kaymakamın görev yerleri değişti.

Haber: Çiğdem HACIFAZLIOĞLU –

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı.  Kararnameyle 491 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.

Rize 2023 Yılı III. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Jandarma Genel Komutanlığı’nda da 72 general ve albay yeni görev yerlerine atandı. Rize’nin de 3 Vali Yardımcısının görev yerleri değişti. Gülhani Ozan Sarı Teftiş Kurulu Başkanlığı Mülkiye müfettişliği’ne, Ömer Faruk Duman Kahramanmaraş Göksun Kaymakamlığına, Sedat Sezik Gaziantep Vali yardımcılığına atandı.  

Rize Vali Yardımcılığına ise Erzurum Yakutiye Kaymakamı Murat Özrürk, Gümüşhane Köse Kaymakamı Hatice Cemre İncesu, Kırşehir Akçakent Kaymakamı Hüseyin Aydın ise Rize’ nin yeni Vali Yardımcıları olarak atandı. Öte yandan bazı ilçelerin Kaymakamları’ da değişti.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.