8:46 pm - Fındıklı’da ‘Halkın Bakkalı’ kuruluyor, aracı ortadan kalkıyor
4:58 pm - Bekaroğlu: Adalet yoksa Devlet yoktur , Devlete hesap sorulur
3:59 pm - Rize valisine göre vaka sayılarındaki artışın nedeni ‘yöreye özgü hareketlilik’
3:48 pm - Altan Tan’dan ‘Kandil fotoğrafı’ açıklaması: Arşivde kalacağı söylenmişti
3:26 pm - “ESNAFI ÇİFTÇİYİ, EMEKÇİYİ BORÇ BATAĞINA SOKANLAR, HANGİ VERGİ HAFTASINDAN BAHSEDECEKLER”
3:58 pm - HOPA’Lİ DEVRİMCİLERE MASKE CEZASI
3:14 pm - KOMŞU GÜRCİSTAN DEVLETİ KISITLAMALARI HAFİFLETME KARARI ALDI
12:22 pm - İYİDERE PAKETLEME FABRİKASINDA “AMİRE MÜDÜRE VAR İŞÇİYE YOK”
11:30 am - KESK’Lİ KADINLAR “KADIN DÜŞMANI KADINLARINDA KARŞISINDAYIZ”
Hatay Kırıkhan’da dün yaşanan ‘TIR krizi’nin olay yeri görgü ve tespit tutanağı ortaya çıktı. Tutanakta durdurulan araçta kendisini MİT görevlisi olarak tanıtan kişilerin yükün devlet sırrı olduğunu belirterek, aramaya müsade etmediği belirtildi.
Kırıkhan İlçe Jandarma Komutanlığı’na gelen bir ihbar üzerine Kırıkhan-Reyhanlı karayolu üzerinde hem TIR hem de bu araca eskortluk yapan otomobil jandarmalar tarafından durduruldu. Kırıkhan Cumhuriyet Savcısı olay yerine giderken TMK ile yetkili olan ve Reyhanlı’daki patlamayı da soruşturan Adana Cumhuriyet savcısı Özcan Şişman’a durum bildirildi. Savcı Şişman da hemen olay yerine hareket etti.
Jandarma ekiplerince durdurulan araçtaki kişilerin MİT personeli olduğu kayda geçilirken, TIR’daki malzemelerin devlet sırrı niteliğinde olduğu ve arama yapılamayacağı iletildi. Bu sırada aracı durduran Kırıkhan İlçe Jandarma Komutanı’nı arayan Hatay İl Jandarma Komutanı TIR’ın ve MİT görevlilerinin bırakılması talimatını verdi.
İlçe Jandarma Bölük komutanı Yüzbaşı Kubilay Ayvaz, olay yerinde talimat verme yetkisinin savcıya ait olduğunu belirterek komutanının talimatını geri çevirdi. Daha sonra Kırıkhan Kaymakamlığı’ndan gelen yazılı emirle aracın ve görevlilerin bırakıldığı tutanaklara geçildi.