8:09 pm - RTEÜ Araştırma Hastanesindeki Usulsüzlük İddiaları Ardından Sağlık Müdürlüğü Soruşturma Başlattı
2:54 pm - Sedat Peker’in Ramazan Kolilerini Haberleştiren Yılmaz Yargı Karşısında (Videohaber)
12:07 pm - Moda Sahili’nde ‘halay’ gözaltısında dört kişi adliyeye sevk edildi
12:04 pm - HÜDA PAR yöneticisinin kırmızı bültenle arandığı ortaya çıktı
12:02 pm - Erdoğan korumasının elinden içmediği suyu oğlunun elinden içti
1:32 pm - Cuma hutbesinden tehlikeli çağrı: Silahlarınızı ayarlayın
5:01 pm - Çay Üreticileri: ‘Perişan durumdayız, umudumuz Kılıçdaroğlu” (Videohaber)
2:52 pm - CHP’li Fındıklı Belediyesi Tarihi Camiyi Korumak İstedi, AKP İstemedi (Videohaber)
9:22 pm - RİZE’DE MİLLET İTTİFAKI DEVRİMİ BAŞARDI.ERDOĞAN’A ŞOK
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Ordu’nun Ünye ilçesinde yanlış park ettiği aracına not bırakan yurttaşın gözaltına alındığı soruşturmayla ilgili Hakim ve Savcılar Kurulu’na (HSK) inceleme izni verdi.
Ordu’da yaşayan tekniker Süleyman Uysal, yanlış yere park edilmiş olan bir aracın camına, “Arabayı bıraktığınız alan yol girişidir, bilgilerinize” şeklinde not bıraktığı gerekçesiyle gözaltına alındı.
Uysal’ın not bıraktığı aracın savcıya ait olduğu öğrenildi. Olayın ortaya çıkmasının ardından savcılık kaynakları, Uysal’ın aracın cam sileceklerine zarar verdiği için gözaltına alındığını öne sürdü.
‘İMZASIZ MEKTUP YOLUYLA TEHİDT’TEN İŞLEM YAPILDI
Gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Uysal’ın avukatı, müvekkili hakkında “imzasız mektup yoluyla tehdit “den işlem yapıldığını açıkladı.
Adalet Bakanı Gül, söz konusu soruşturmayla ilgili HSK’ye inceleme izni verdi.