12:04 pm - karavin “Meğer,Allah Rizespor şampiyon olsun diye bizlere bir fırsat sunmuş”
11:19 am - CHP’de parti içi demokrasi isyanı: Olağanüstü çağrı
11:13 am - DEVA, GELECEK VE SAADET VEKİLLERİ DE KENDİ PARTİLERİNE DÖNDÜ
10:59 am - Cumartesi Anneleri’ne ters kelepçeli gözaltı
10:50 am - FLASH FLASH FLASH HEZİMETE BAKANLIK MÜKÂFATI MI?
6:16 pm - Seks spor kabul edildi şampiyonu belirlenecek
3:26 pm - Davutoğlu, Sinan Ateş’i hatırlatarak Erdoğan’a seslendi: Allah’ın yolundan ayrılma Erdoğan
3:21 pm - Fatih Erbakan yeni yasama döneminin ilk gününde kadınlara taktı..!
3:18 pm - Ermenistan Başbakanı da Erdoğan’ın törenine katılacak
10:40 pm - Fındıklıda MECİ var
DEVA PARTİSİ GENEL BAŞKANI BABACAN BAŞ DANIŞMANI HASAN KARAL İLE BİRLİKTE RİZE DE SESSİZ BİR ZİYARETTE BULUNDU.
GENÇAĞA KARAFAZLI
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Partisi’nin Trabzon İl Başkanlığı binasının açılışı ve Ortahisar ile Akçaabat ilçe kongrelerine katılmak üzere Trabzon’a gelen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan bugün Rize ‘ye geldi.
Sağlık sorunları nedeniyle kongrelere katılamayan DEVA partisi Rize kurucu il başkanı Metin ERDOĞAN’ı evinde ziyaret eden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan gerçekleştirdiği ziyaret basına bildirilmedi.
Metin Erdoğan’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Babacan aynı gün Rize’den ayrıldı.
Babacan’ın Eerdoğan’ı ziyaretine baş danışmanı eski AKP Rize milletvekili Hasan Karal ile DEVA partisi Rize merkez ilçe başkanı Muhammet Avcı eşlik etti.