3:27 pm - Fevziye Yıldız Çakmak İyi Parti Rize Örgütü’nden Milletvekili Aday Adayı Oldu
1:27 pm - ÇAYKUR’un mevsimlik işçisi AKP’li idarecilere seslendi: “Verilen sözler tutulsun, kadromuzu verin”
12:57 pm - ADD Rize Şubesi 14. Olağan Kongresi Gerçekleşti
11:50 am - Rize SGK’da Mobbing İddiası
2:03 pm - Cengiz’in Taş Ocağı Kamyonlarından Taşeron Firmaya Protesto
7:19 pm - Meryem Göktepe, siyasete girme sürecini anlattı
11:15 am - Gazeteci Karafazlı’dan Yerel Basına Ağır Eleştiriler: “Gazetecilik ayağa düştü”
2:22 pm - Ardal CHP’den aday adayı oldu
2:21 pm - İyi Partili Avcı’dan adaylık açıklaması: “Bize hesap sorun”
12:08 pm - Alim: “Bu yıl da kâr açıklayacağız”
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Katar ziyareti dönüşünde gazetecilerin sorularını cevapladı; Avrupa Birliği’nin Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş’la ilgili kararlarını tanımadıklarını söyledi.
Erdoğan “Avrupa Birliği’nin icra komitesi olarak adlandırılan Bakanlar Komitesi, Osman Kavala ile ilgili olarak Türkiye’ye ihlal cezası verdiğini ifade etti. Selahattin Demirtaş ile ilgili de benzer karar alabileceğini söyledi. Yorumunuz, değerlendirmeniz ne olur” sorusuna şu yanıtı verdi:
“Buna yorum yapmaya gerek yok ki. Biz, Avrupa Birliği’nin Kavala’yla, Demirtaş’la, şununla, bununla ilgili aldığı kararları tanımıyoruz. Olay bu kadar basit. Yok farz ediyoruz. Bizim indimizde bunlar yok hükmündedir. Bunları kaç kez açıkladık. İster anlasınlar ister anlamasınlar. Bizim yargımızın vermiş olduğu kararın üzerinde biz, Avrupa Birliği kararı tanımıyoruz. Ne biliyorlarsa onu yapsınlar.”