TTB VE KESK DİRENİŞTEKİ YURTAŞLARI ZİYARET EDEREK DESTEK VERDİ - Nabız Gazetesi - Rize Haberleri, Artvin Haberleri,Karadeniz Haberleri,Kadın,Çevre,Bölge Haberleri,insan hakları,cinsellik,dünya,siyaset,emek

SON DAKİKA

Nabız Gazetesi – Rize Haberleri, Artvin Haberleri,Karadeniz Haberleri,Kadın,Çevre,Bölge Haberleri,insan hakları,cinsellik,dünya,siyaset,emek

TTB VE KESK DİRENİŞTEKİ YURTAŞLARI ZİYARET EDEREK DESTEK VERDİ

Bu haber 24 Mayıs 2021 - 10:07 'de eklendi ve kez görüntülendi.
TTB VE KESK DİRENİŞTEKİ YURTAŞLARI ZİYARET EDEREK DESTEK VERDİ

TTB VE KESK DİRENİŞTEKİ YURTAŞLARI ZİYARET EDEREK DESTEK VERDİ.

GENÇAĞA KARAFAZLI

İkizdere, Eskencidere vadisinde Cengiz inşaatın yapacağı taş ocağına karşı 35 günden beri direnen direnen yurttaşların bugünkü ziyaretçileri TTB konseyi ile KESK’e bağlı sendikalar ziyaret ederek destek verdi.

TTB Merkez Konseyi Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı ve KESK’ e bağlı heyet vadide direnişteki yurttaşlarla bir araya geldi.

Heyet yurttaşların yaşadıklarını dinledi ardından rapor etti.

Vadide direnen yurttaşları TTB Merkez Konseyi Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı Artvin Rize Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Çıkrıkcı, KTÜ Farmakoloji anabilim dalı öğretim üyesi ve TBB Uzmanlık Dernekleri Eşgüdüm Kurulu Temsilcisi Ersin Yarış  ve KESK MYK üyesi İlan Yiğit; Eğitim Sen MYK Üyesi İkram Atabey; Ahmet Karagöz; SES MYK Üyesi Selma Atabey; TÜM BEL SEN’den Nafize Tosu; ESM MYK’den Özlem Apaydın; BES MYK İsmet Temel; Tarım Orman Kam Sen’den Ahmet Keleş ve Dostcan Şakar; Yapı Yol Sen MYK’den Ali Yaşar Karadeniz; BES Samsun Şube Başkanı Yılmaz Tuluk; Trabzon Eğitim-Sen Şube Başkanı Engin Nur ve Rize Eğitim-Sen Şube Başkanı Ercan Özay ,ziyaret ederek destek verdi.

TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı, direniş alanındaki kadınlarla konuştu. Kadınlardan bir “Bana provokatör diyorlar. Ne derlerse desinler, ben burada direnişimi sürdüreceğim” dedi. Akşam işlerini yapıp sabah alana geldiğini belirten kadın, “Devlete karşı gücümüz yok. Hiçbir şey kazanamasam da çocuklarım ilerde bana ‘anne topraklarımız için ne yaptın’ diye sorarlarsa verecek cevabım var. Direnmeye devam edeceğiz” dedi. 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
betnis giriş
betnis
yakabet giriş