CHP Rize kadın kolları başkanı Ardal son yolculuğuna uğurlandı - Nabız Gazetesi - Rize Haberleri, Artvin Haberleri,Karadeniz Haberleri,Kadın,Çevre,Bölge Haberleri,insan hakları,cinsellik,dünya,siyaset,emek

SON DAKİKA

Nabız Gazetesi – Rize Haberleri, Artvin Haberleri,Karadeniz Haberleri,Kadın,Çevre,Bölge Haberleri,insan hakları,cinsellik,dünya,siyaset,emek

CHP Rize kadın kolları başkanı Ardal son yolculuğuna uğurlandı

Bu haber 13 Haziran 2023 - 11:54 'de eklendi ve kez görüntülendi.
CHP Rize kadın kolları başkanı Ardal son yolculuğuna uğurlandı

5.Kattan düşerek hayatını kaybeden CHP Rize Kadın Kolları Başkanı son yolculuğuna uğurlandı

GENÇAĞA KARAFAZLI

 

Rize Çarşı mahallesinde 5. katta bulunan evinin camını silerken düşerek hayatını kaybeden CHP Rize Kadın Kolları eski Başkanı Nurdan Tavukçu Ardal’ı sevenleri son yolculuğuna uğurladı.

İki gün önce öğle saatlerinde Çarşı Mahallesi Hacı Eşref Caddesi üzerinde bulunan Ardal Apartmanının 5. Katında ki evinin camlarını silerken bir anda dengesini kaybederek düşen ve ardından kaldırıldığı Rize Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan doktorların tüm müdahalelerine rağmen dün hayatını kaybeden CHP Rize Kadın Kolları eski Başkanı Nurdan Tavukçu Ardal son yolculuğuna uğurlandı.

Rize Merkez Sahil Camii’nde öğle namazının akabinde kılınan cenaze namazına  CHP kadın kolları üyeleri ,Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, CHP Eski milletvekili dönem Milletvekili kadın kolları genel başkanı Aylin Nazlıaka, Yeniden Refah partisi genel idare kurulu üyesi Cemil Çolak, ANAP Rize eski Milletvekili Ahmet Kabil, CHP, İyi Parti, DP, Saadet parti, EMEP, Sol parti il ilçe  başkan ve yöneticileri ,Çağdaş Gazeteciler derneği (ÇGD) üyeleri, Rize gazeteciler derneği başkanı Faik Bakoğlu İHD temsilciliği KESK’e bağlı sendikalar yanı sıra Ardal’ın yakınları ve çok sayıda seveni katıldı. Ardal’ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Rize merkez Pehlivan Mahallesi’nde ki aile kabristanlığına defnedildi.

“DEĞERLİ BİR İNSANI KAYBETTMENİN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞIYORUZ”

Cenaze törenine katılan CHP Kadın kolları genel başkanı Aylin Nazlıka: Her şeyden önce bir iş arkadaşımızdı, değerli bir insan bir cumhuriyet kadını, bir insan sever, doğa sever, hayvan sever bu mücadelenin parçası olan çok değerli insanı erken kaybettik. Genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun başsağlığı dileklerini getirdim. Bu değerli arkadaşımızı anılarımızda yaşatacağız. Allah rahmet eylesin çok üzgünüz”

   

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA