TİP Milletvekili Şık: “Soylu siyasi meftaya döndü” - Nabız Gazetesi - Rize Haberleri, Artvin Haberleri,Karadeniz Haberleri,Kadın,Çevre,Bölge Haberleri,insan hakları,cinsellik,dünya,siyaset,emek

SON DAKİKA

Nabız Gazetesi – Rize Haberleri, Artvin Haberleri,Karadeniz Haberleri,Kadın,Çevre,Bölge Haberleri,insan hakları,cinsellik,dünya,siyaset,emek

TİP Milletvekili Şık: “Soylu siyasi meftaya döndü”

Bu haber 24 Mart 2022 - 11:36 'de eklendi ve kez görüntülendi.
TİP Milletvekili Şık: “Soylu siyasi meftaya döndü”

Korkusuz yazarı Ahmet Takan, Erdoğan’ın Soylu’yu görevden almak istediğini ancak Bahçeli’nin buna engel olduğunu iddia etti. TİP milletvekili Şık bu iddiayla ilgili, “Soylu siyasi meftaya döndü” dedi.

Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan, bugün yayınlanan ‘Neden Soylu?..’ başlıklı yazısında, Adana’da Furkan Vakfı eyleminde polisin saldırısı sonrası Süleyman Soylu’nun tepki çektiğini ancak Bahçeli’nin destek verdiğini yazdı.

Takan, “Devlet Bahçeli, Ankara’nın değişmeyen gündem maddesi ‘kabine revizyonu’nun fitilini bir daha ateşledi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ‘gidici’ de Bahçeli, ona sonsuz desteğini bir daha mı yinelemek zorunda kaldı?.. Bahçeli, AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’a, kulağına gelen haberler doğrultusunda ‘Süleyman Soylu’yu görevden alamazsın. Hâlâ arkasında güçlü bir şekilde duruyorum’ mesajı mı verdi?.. Farklı formatlarda ama hep aynı soruya cevap arandı durdu…” değerlendirmesini yaptı.

AHMET ŞIK: BAHÇELİ’NİN ‘DESTEĞİ’ SÜRMEKTE

Takan’ın bu yazısı üzerine Twitter hesabından bir paylaşım yapan TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, “Sedat Peker’in itiraf ve ifşalarının ardından Süleyman Soylu, kendi partisinden isimleri de tehdit etmesiyle birlikte AKP içindeki desteğini kaybedip bir siyasi meftaya döndü. Görünüşe göre iktidar yancısı MHP ve Devlet Bahçeli’nin ‘desteği’ ise sürmekte” yorumunu yaptı. (DUVAR)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA