ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPRATİFİ ÜYELERİNE DUYURU - Nabız Gazetesi - Rize Haberleri, Artvin Haberleri,Karadeniz Haberleri,Kadın,Çevre,Bölge Haberleri,insan hakları,cinsellik,dünya,siyaset,emek

SON DAKİKA

Nabız Gazetesi – Rize Haberleri, Artvin Haberleri,Karadeniz Haberleri,Kadın,Çevre,Bölge Haberleri,insan hakları,cinsellik,dünya,siyaset,emek

ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPRATİFİ ÜYELERİNE DUYURU

Bu haber 04 Mart 2021 - 19:07 'de eklendi ve kez görüntülendi.
ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPRATİFİ ÜYELERİNE DUYURU

ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPRATİFİ ÜYELERİNE DUYURU
Gençağa KARAFAZLI

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı SAİM AYDIN seçimlerin ertelenmesiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Aydın açıklamasından “Değerli HOPA Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi üyeleri. Pandemi nedeni ile Ülkemiz çok zor dönemler geçiriyor. Kefalet kooperatifimizin 2021 Yılı Olağan genel kurulu salgın koşulları nedeni ile 2 aylık bir süre için ertelenmişti.

01 MART 2021 Tarihli Cumhurbaşkanlığımızın açıklamaları ile ancak 300 üyeli yada ortaklı kooperatif veya diğer kurumlar olağan genel kurullarını yapabilecekler. HOPA Es. Ve Snt.Kredi ve Kef.Koop. nin ortak sayısı 1200 olması nedeni ile Federasyonumuzca süre belirtilmeden erteleme yapıldı.
“YAPACAĞIMIZ HİZMETLERİ ANLATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Ben ve Yönetim kurulumuzu oluşturduğumuz arkadaşlarımız, Kefalet Kooperatifimizin 2021 Yılı Olağan kongresi için belirlenecek takvime kadar ortaklarımızla yüz yüze görüşmeye ve toplantılar halinde yaptığımız sohbetlerle de belirlediğimiz ilkelerimizi ve yapmak istediklerimizi anlatmaya devam ediyoruz.
Federasyonumuzca Takvim belirlendiğinde siz değerli ortaklarımıza duyurum yapacağız.
Sağlık dolu günler ve işlerinizde başarılar dileriz.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
betnis giriş
betnis
yakabet giriş