RİZE’DE EKMEĞE 1 AY İÇİNDE İKİNCİ KEZ ZAM - Nabız Gazetesi - Rize Haberleri, Artvin Haberleri,Karadeniz Haberleri,Kadın,Çevre,Bölge Haberleri,insan hakları,cinsellik,dünya,siyaset,emek

SON DAKİKA

Nabız Gazetesi – Rize Haberleri, Artvin Haberleri,Karadeniz Haberleri,Kadın,Çevre,Bölge Haberleri,insan hakları,cinsellik,dünya,siyaset,emek

RİZE’DE EKMEĞE 1 AY İÇİNDE İKİNCİ KEZ ZAM

Bu haber 01 Ocak 2022 - 20:20 'de eklendi ve kez görüntülendi.
RİZE’DE EKMEĞE 1 AY İÇİNDE İKİNCİ KEZ ZAM

Rize‘de geçen Aralık ayında Ekmek gramajı 220 grama düşürülüp  2.5 liradan satılıyordu.

Doların Türk parası karşısında tarihinin en yüksek değerine ulaşması ile iğneden ipliğe ya her şeye zam gelmesinin ardından, bir ay içinde ikinci bir zam da soframızın değişmez gıdası ekmeye yapıldı !

Rize de Geçen yıl Ocak ayında 290 gram ekmeğin 2,5 liraya satılmasının ardından ,Ekim 2020’de  yine bir ayarlama yapılarak ekmeğin fiyatı aynı kalmak şartıyla 270 grama düşürülmüştü.

Yeni tarifeye göre 250 gr ekmek 300 KRŞ oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA