Arkadaşının silahını aldı kendisini vurdu(Video Haber) - Nabız Gazetesi - Rize Haberleri, Artvin Haberleri,Karadeniz Haberleri,Kadın,Çevre,Bölge Haberleri,insan hakları,cinsellik,dünya,siyaset,emek

SON DAKİKA

Nabız Gazetesi – Rize Haberleri, Artvin Haberleri,Karadeniz Haberleri,Kadın,Çevre,Bölge Haberleri,insan hakları,cinsellik,dünya,siyaset,emek

Arkadaşının silahını aldı kendisini vurdu(Video Haber)

Bu haber 04 Eylül 2023 - 19:50 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Arkadaşının silahını aldı kendisini vurdu(Video Haber)

Rize Atatürk caddesinde işletmecilik yapan S. K adlı yurttaşın silahını bakmak için alan Y.Y (70) adlı yurttaş kendisini vurdu.

kuzeyteve-

Olay Saat 17-25 sıralarında Rize merkez Atatürk caddesinde meydana geldi. Ayakkabı işletmeciliği yapan S.K adlı yurttaş yaralama olayı ile ilgili şunları söyledi:

“Arkadaşım olan Y.Y iş yerimde sohbet ediyorduk benden ruhsatsız silahımı bakmak istedi silahı kendisine verdim ve ardından bir el ayağına sıktığını ve yaralandığını gördüm hemen müdahale ettim ikinci bir tetik çekmesini silahı elinden alarak engelledim. Neden böyle bir şey yaptı bende anlamadım açıkçası şaşırdım. yaralanması sonrası çok kan aktığını gördüm hemen ardından ambulans çağırdık ve hastaneye gönderdik.”

Olay sonrası  yaralanan Y.Y çevredeki vatandaşlar yaralının akan kanını durdurmak için tampon yaptığı görüldü.

Arkadaşının silahıyla kendisini vuran Y.Y kaldırıldığı Recep Tayyip Erdoğan üniversitesi eğitim araştırma hastanesine  devlet hastanesinde tedavi altına alındı. Y.Y’ nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

güvenlik güçleri olayın aydınlatılması için çalışmalarını sürdürüyor.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
betnis giriş
betnis
yakabet giriş